FAQ (ofte stillede spørgsmål)

Her får du svar på de spørgsmål vi oftest hører. Klik på et spørgsmål for at læse vores svar. Kontakt os hvis du ikke får svar på netop dit spørgsmål.

Det er helt op til din opgave. Men skal du have nærbilleder af de tage eller optaget en film hvor du ønsker at bruge flere timer med optagelser samme sted så anbefaler vi drone det er nemmere at koordinere og nok også billigere.

Nej, men vi har flere batterier med så der vil kun være små pauser imellem hver optagelse og vi kan optage i cirka 15-20 minutter ad gangen.

Ja, det kan du godt og er der noget du vil have vi skal sætte extra fokus på så skriv så sørger vi for det når vi tager dine luftfotos

Ja, det kost står extra hvis vi ikke har planlagt at flyve den dag alligevel. Men ring til eller skriv til os om tid og sted så kan vi give en pris. Vi er altid klar på en extra tur eller special opgaver.

Ja, der er kun et extra lille tillæg på 300 kr. ex. Moms da vi skal flyve en runde mere og bruge extra tid på at redigere.

Ja, det kan vi godt, men som regel giver det et dårligere resultat og man kan ikke se så langt. Men er det en hastesag så flyver vi enten med drone eller med fly. Drone kan flyve i dårligere vejr end almindelig fly. Dronen flyver også lavere og derved er det tættere på optagelsen og der kommer ikke lige så meget forstyrrelse på optagelserne.

Vi synes at begge former for fotooptagelserne er gode og giver et flot resultat. Vores anbefaling går på hvilken form for billeder eller video i vil have. Men vi tager en vurdering ud fra hver en henvendelse vi får og kontakter altid kunden hvis vi mener i har valgt den forkerte form for luftfoto.

Vi kan som regel tage flere opgaver på en dag hvor drone ofte kræver en dags arbejde pr. opgave