Referencer

Vi har arbejdet med mange forskellige typer kunder og har løst opgaver for både private og virksomheder. Herunder ser du et udvalg af vores erhvervskunder.

Kundeudtalelser

Læs om hvad nogle af vores kunder synes om samarbejdet, vores produkter og service.

Vi er rigtig glade for samarbejdet med Confident. De sørger for, at vi hver måned får et flot view over vores byggepladser rundt omkring i Danmark. Har vi specialønsker til vinkler eller andet, bliver det løst uden problemer. Generelt får vi leveret et flot arbejde til en fornuftig pris.
Betina Kirkegaard
Administrationschef, Raundahl & Moesby A/S
God service og billedkvalitet, farver og motiver er fine og lever op til vores kunders ønsker mht. at der er luftfoto og det er en god detalje at vi får både med og uden pil.
Hanne Ellebjerg
Customer Service Officer, Esoft Danmark A/S
Vi har i en længere årrække benyttet Confident ApS til at fotografere vores ejendomme fra luften, og vi har altid oplevet en god service, et generelt godt og effektivt samarbejde og ikke mindst et stabilt og flot produkt i form af skarpe og flotte luftfotos.
Signe Bech Lundegaard
Sagskoordinator, ejendomsmægler, Lilienhoff
Vi kan varmt anbefale samarbejdet med Confident. Vi har altid oplevet at en opgave er blevet løst med et stort udvalg af billeder i flot kvalitet og med objektet fotograferet fra mange forskellige vinkler. Confident yder en virkelig god service og med sikker og hurtig levering.
Jette Schlüter Persson
Back Office Executive, Cushman & Wakefield
Vi er yderst tilfredse med billederne og mængden vi får leveret ift. prisen. Og at vi kan få optegnet matriklerne på grundarealer er en god service vi sætter pris på, da det giver kunderne en bedre forståelse af hvad vi sælger.
Christoffer Hendrich
Erhvervsmægler, Nordicals
Vi er meget tilfredse med de overflyvningsbilleder der bliver taget af Letbaneprojektet en gang om måneden. Billederne er af rigtig god kvalitet, og så bliver de altid leveret til tiden. Udover det, er det en rigtig god pris.
Marit Olsen
Per Aarsleff A/S
Vi er rigtig glade for samarbejdet med jer. Vi har altid fået ydet en god service, kvaliteten er i top og det hele er til en rigtig god pris.
Birgitte
Modulfoto